Frågor och svar

Varför ska jag välja just Hundladans hunddagis?

På Hundladan älskar vi hundar. Vi ser till att er hund får sitt behov av social kontakt och rastning tillgodosett medans ni är på jobb eller annat. En hund bör inte lämnas ensam hemma mer än 4 timmar per dag och skall rastas minst var sjätte timme. Genom att anlita Hundladan behöver ni inte tänka på detta utan ni vet att när hunden är hos oss kommer den att ha en meningsfull vardag. Vi har de rätta resurserna och erfarenheterna.

Vad ska hunden ha med sig när den är på dagis?

Vi har det mesta en hund behöver för sin vistelse hos oss. Det ni behöver lämna med hunden är foder, om den äter lunch. En del hundar behöver kläder efter väder, glöm inte det! Och så får ni gärna lämna med en sele till hunden. Självklart får ni lämna med filt eller bädd, ja, vad ni nu tycker att er hund ska ha med sig från sitt eget hem.

Hur bokar jag plats på Hundladans hunddagis? 

För att få en hel- eller deltidsplats på hunddagiset skickar ni en förfrågan genom vårt kontaktformulär som ni finner under fliken "kontakt" på vår hemsida. 

Hur betalar jag hyran för min hund?

Hunddagisplatser betalas månadsvis i förskott antingen med konto/betalkort i samband när ni lämnar eller hämtar er hund på hunddagiset. Eller så kan ni betala genom Swish, och så får ni ett handskrivet kvitto dagen efter.  

Får jag reducerad hyra om hunden är hemma en dag eller är sjuk?

Nej, ni betalar hyra löpande varje månad. Väljer ni att hålla hunden hemma så är inte hunddagiset skyldig att reducera avgiften. Ni betalar ett fast pris varje månad med en månads uppsägningstid. Under juli månad håller hunddagiset stängt, då betalar ni 500 SEK i kallhyra för den månaden.

Får hundarna vara tillsammans med andra hundar på dagis? 

De hundar som trivs med att vara med andra hundar, får vistas i samma box med andra hundar och/eller umgås utanför boxen. Det beror också mycket på vad hunden har för tidigare erfarenheter, en del hundar har låg tolerans för andra hundar och ska därför inte vistas i grupp.

 

 

Tryck på gilla knappen om du gillar hemsidan. TACK!

Besök oss gärna på FACEBOOK

 

 

//

ga('create', 'UA-72359327-1', 'auto'); ga('send', 'pageview'); // ]]>