Tankar Om Hunddagis

Hunddagis är en fantastisk plats för hundar som trivs i sällskap av andra hundar och människor. På Hundladans hunddagis får hundarna sitt behov av social kontakt tillgodosett. Aktivitet sker genom promenader, lek och kel. Vår syn på aktivitet för hundar är "allt hunden gör när den inte sover". Det vill säga att aktivitet kan vara kel, massage, kloklipp eller att bara få vara med och umgås.

Hundägaren ser till att deras hund får sitt behov av aktivitet tillgodosett på hemmaplan. Det är inte tillräckligt att bara vistas på hunddagis.

Alla hundar trivs inte på hunddagis. Hundar behöver tycka om att umgås med andra hundar och människor. Hundladan utför ingen träning eller rehabilitering av stressade, hyperaktiva eller rädda/socialt osäkra hundar. 

Hundar som är stressfria och korrekt ensamhets- och social/miljötränade är bättre rustade för att kunna gå på hunddagis. 

Tankar kring olika raser. Hundladan ser till individen, men tar alltid reda på specifika rasegenskaper när en ny hund skall börja på dagiset. Alla raser är välkomna, så länge de fungerar i vår miljö tillsammans med andra hundar och människor.

Hundladan strävar efter en lugn och harmonisk miljö på hunddagiset och hundens välmående, säkerhet och trygghet sätts alltid främst.  Om en hund inte skulle trivas, tas en lösning fram för att få bukt med problemet. Skulle det vara så att det inte är tillräckligt kommer hunden att sägas upp från hunddagiset och hundägaren får hitta en annan lösning exempelvis dagmatte.

Hundladan använder under vissa perioder Adaptil doftavgivare och kan även be hundägaren att köpa Adaptil spray eller halsband till sin hund om detta skulle vara nödvändigt. 

Hundar bör inte vistas på dagis mer än 10 timmar per dag.

Har ni några frågor om Hundladans hunddagis är ni välkomna att mejla till: [javascript protected email address] 

Med vänlig hälsning Ann-Christine Ericson hunddagisföreståndarinna

 

 

Tryck på gilla knappen om du gillar hemsidan. TACK!

Besök oss gärna på FACEBOOK

 

 

//

ga('create', 'UA-72359327-1', 'auto'); ga('send', 'pageview'); // ]]>